maandag 9 april 2012

Ze kozen het hazenpad ...

Anita Jerram - Guess how much I love you
Paasmaandag. De dag dat de Paasklokken hoog in hun torens nog natrillen van hun zoet retourtje Rome. En de dag dat de Paashazen weer het hazenpad kiezen en na al dat hard labeur weer gewone hazendingen doen (zoals zorgeloos door de velden rennen en zich vermenigvuldigen).
De paashazen hadden zich dit jaar tot het laatste toe heel erg uitgesloofd voor ons. Ter ere van de Blijde Intocht van Mathias in huize l' Heure Bleue maakten ze een Welkom-Matti!-slinger.
Kennelijk hadden ze mijn lade met bankenveloppen gevonden en de haasjes uit security paper geknipt.
Omdat het tot het laatste moment niet zeker was dat de Stofdoekpaashazen wel chocolade eieren zouden brengen, hadden de Bakpaashazen voor alle zekerheid Paashaaskoekjes gebakken. En ze stuurden zelfs de url met het recept: [KLIK]. 
Met die chocolade eieren is het overigens meer dan goed gekomen!
Ik weet nu ook hoe de Superpaashaas in het echt heet, namelijk Mamarina! De post bracht een superverrassingspakket van haar met een T-shirt, slabbetje en rammelpaashaas, allemaal voor Mathias. Wat een verwennerij!
Superaardig is dat ze deze heerlijke cadeautjes opstuurde net voor ze - zoals je op haar blog kan lezen - naar het ziekenhuis ging voor een heupoperatie. Ik zou zeggen: bezoek haar even en wens haar een voorspoedige revalidatie!
Dan nu de uitslag van het Weggevertje/ de Give Away. Ik had geen onschuldige hand in huis en zocht daarom mijn toevlucht tot random.org. En de winnaar is: Corry, aanvankelijk Dutch Blue, nu een van de Dutch Sisters. Corry: mail je mij even je adres? Dan stuur ik je zo snel mogelijk de vogel-in-een-kooitje broche ...

10 opmerkingen:

marcella zei

wat een mooie eier'vangst' in dat kleine mandje :) Die kan al goed zoeken. Heerlijke hazenkoekjes een een mooie uitslag van jouw Giveaway..van harte proficiat, Corry

Unknown zei

ondanks mijn blogvrije week toch even komen piepen wat de paashaas allemaal gebracht heeft! waaaw, wat een goed vangst zeg!
En als ik het goed lees hebben jullie een nieuwe huisgenoot, Mattias, proficiat! heb ik ergens een logje gemist denk ik! druilerige lentegroet, Hilde

Willy zei

De paashaas heeft goed z'n best gedaan bij jullie. Wat zullen jullie genoten hebben van het huppelende meisje. Leuke verrassingen per post ook voor haar broertje. Corry boft met de prachtige speld.

Anoniem zei

Heerlijk en pazig logje, wat leuk om zo even mee te genieten van jullie Paasbelevenissen! En natuurlijk gefeliciteerd aan Corry!

Anny zei

Dit ziet eruit als een heel geslaagde pasen. Leuk die paieren hazen. En die koekjes zijn ook niet te versmaden! Heel gezellig!

inge zei

ik vermoed dat de koekjes nog kunnen bij logeerpartijtjes na pasen en wat ziet ze er schattig uit in haar geruite jasje ...

Corrie zei

Hi,hi,hi, ik werd door een enthousiaste blogster hier naar toe gestuurd omdat ik de broche gewonnen zou hebben, maar mijn naam wordt met "ie" geschreven en dus gaat de broche naar de Corry met "y", helemaal dik van harte gegund hoor Corry en de schrijfster naar mij hoeft echt niet te blozen ;- )))
Je hebt het heel goed bedoeld!
Wat een leuke slinger en koekjes Elizabeth en erg lief dat cadeau voor de kleine Mattias.

@nne zei

die hazenkoekjes zijn zo schattig! liefs, @nne

Janny zei

Och wat leuk toch die kleintjes die naar eitjes zoeken. Ik kan niet wachten om dat zelf weer te beleven:-)
Janny

dutch sisters zei

Oohh wat geweldig..ik ben dolgelukkig!! Zo'n mooie broche, en ik mag 'm gaan dragen! Dank je wel, Elisabeth!
Groeten, Corry