vrijdag 23 december 2011

Op een wolkje de kerstdagen in ...

Niet te verwonderen dat ik al zo lang gelukkig getrouwd ben. Ik veronderstel namelijk dat het omgekeerde van 'geluk in het spel, ongeluk in de liefde' ook geldt. En veel geluk in het spel heb ik niet. Heel af & toe win ik 2,5 euro met een lot van 15 euro. De belangrijkste prijs won ik toen ik 13 jaar was. Ik werd 2de bij een landelijke opstelwedstrijd met de zeer opwindende titel "Het belang van de E3 werken". In het opstel bezong ik de toenmalige grootse bouwwerkzaamheden aan de E3, de snelweg die van Stocholm naar Lissabon liep. Ik won een vliegtuigtrip van Antwerpen naar Nederland. Maar mijn medewinnares was al in de bus naar Antwerpen zo autoziek geworden dat wij in plaats van omzwervingen door de lucht zo snel mogelijk van punt A naar punt B vlogen en onderweg een zakje met onsmakelijke inhoud lieten neerdwarrelen op de purperen heidevelden waar onze familie altijd in het weekend ging wandelen.
En nu ben ik de gelukkige winnaar van de give away die Nuttig en Fraai organiseerde. Een fraai patroon en een stukje linnen om Huisje, boompje, beestje van Atelier Soet Idee te borduren. Heel toepasselijk voor deze donkere dagen waarin je toch liefst in je eigen huisje blijft.
Als toemaatjes kreeg ik ook nog een teltekening van de Christmas Robin, ook van Atelier Soet Idee.
En alsof dat nog niet genoeg was, een zakje met 'Japanse papieren frutseltjes'(zie bovenste foto).
Laat ik dan meteen ook maar de mooie kerstkaart tonen die ik van haar kreeg.
 Met al die mooie, lieve dingen drijf ik op een wolkje de kerstdagen in!

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Oei, als dat maar goed gaat met je huwelijk, nadat je nu zoveel lieve en leuke dingen gewonnen hebt ;) Gekheid, hardstikke leuk, geniet er maar lekker van! Heel fijne kerstdagen en lieve groet van Lupineke

Unknown zei

veel plezier met de komende feestdagen! en val maar niet van dat wolkje hé ;-)))

Annelies zei

Wat leuk dat je gewonnen hebt !
Ik wens je hele gezellige kerstdagen en een gelukkig 2012 !

marcella zei

kijk, ik moet je vaker wat sturen want jij legt van de frutseltjes gelijk weer een mooi kerstboompje ;)
Ik ben ook heel gelukkig in de liefde...:) Eén keer won ik €100 bij de staatsloterij. Ik liep twee weken op een wolkje vanwege mijn geluk. Niet vanwege het bedrag maar om het winnen...ik! Heel veel plezier met borduren en frutselen, de kaart van Marina vind ik super!
heel fijne, gelukkige en leifdevolle dagen
Marcella

Elizabeth zei

In de tijd dat ik blog heb ik al een aantal keer zo'n give-away toegestuurd gekregen en ik ben iedere keer zo blij als een klein kind met een lolly. Hetzelfde geldt met een SWAP, de vrijgevigheid is soms werkelijk overweldigend.

Geniet van je kadootjes en van de heerlijke vrije dagen die voor de deur staan. Dat zijn ook heerlijke kadootjes. Tot gauw.

betty prins zei

Ja, mijn geluk zit ook meer in de liefde, maar af en toe iets winnen is lang niet gek!
Ik wens je veel borduurplezier, het is zo lief klein werkje, echt iets voor deze dagen!

Anny zei

Veel plezier bij het borduren van het schattige huisje. En... die sterretjes van nuttig en fraai zijn echt zoooo lief! Ooit legde ze het mij uit maar daar heb ik geloof ik geen geduld voor. De kaart is ook helemaal goed! Mooi Kerstfeest.

La Maison zei

Wat een geluk viel jou ten deel, gefeliciteerd met al die leuke dingen.
Ik wens je veel gezelligheid en een vrolijk knutsel kerstfeest.

Lieve groet
Hermine

Monica zei

Geweldig zo veel leuke cadeautjes te krijgen. Ik wens jou, samen met je familiemook heel fijne kerst en een goed 2012

inge zei

zo fijn dat je won ! ik ken dat gevoel want het is sinds pas sedert een jaar of twee dat ik eens iets won...en ik denk dat ik het Robin patroontje van jou even pik,als je het niet erg vindt want ik ben op zoek naar kruissteekpatroontjes van volgeltjes ...heel fijne kerstdagen !

Annita zei

Ik wens je een goede Kerst.

Anoniem zei

Dat worden knutselige feestdagen. Leuk hoor zo'n pakketje winnen.Ik wens je goede feestdagen en een supergelukkig 2012 (dat moet in jullie geval een eitje zijn).

berthi zei

Dat zijn prachtige cadeautjes die op een goede plek terecht zijn gekomen. Jij vermaakt je de komende dagen wel!:-)

Marina zei

Nu heb ik dus ook de reden gevonden dat ik al wat jaartjes getrouwd ben, ja ja, geluk in de liefde en in het dagelijkse leven in heel kleine dingen en in toffe blogmadammen :0)

josé zei

Waar had het beter terecht kunnen komen dan bij jou.

Gefeliciteerd !! En geniet van al je leuke cadeautjes.

Liefs José