donderdag 11 december 2014

Meeneemdorp

Ja, het is al een paar maanden heel stil op dit blog. En dat zal nog wel een tijdje zo blijven. Er gebeuren teveel dingen in het Echte Leven. Mijn hoofd staat niet naar het Digitale Leven. Maar het gewone leven gaat toch gewoon door - Sinterklaas kwam ook dit jaar weer naar de Lage Landen (en trok zich niets aan van de ZwartePietendiscussie). Deze Sinterklaas dacht een eenvoudig cadeautje te maken voor Matti, een jongetje dat dol is op auto's. Dat viel zwaar tegen: avond aan avond zaten Sinterklaas en Zwarte Piet bij altijd te weinig licht te knippen en te plakken tussen bergen vilt en tubes textiellijm. Het resultaat? Een opvouwbaar dorp dat je in een huisje kan meenemen waar ook ter wereld. Gemaakt met heel veel dank aan de Tutorial op Felt Play Mat House. (Met aanpassingen door Sint & Piet).
Zoals de trein die kan rijden!
Boerderijdieren die kunnen huppelen.
Interessant hergebruik van een brillenkoord ...

Ik duik weer even onder maar ik wens iedereen alvast heel mooie Feestdagen!

11 opmerkingen:

Marloeskreatief zei

He leuk dat je het laat zien zeker de moeite waard zeg erg leuk

ireneinhetatelier zei

Sint en Piet zijn echte dorpjesbouwers, dat kan niemand ontgaan! Wat zal het jongetje blij zijn met zo'n schitterend speelkleed.... Super!

Annelies zei

Toch fijn weer even bij je te lezen. Wat een geweldige speelmat. Dat moet je als kind toch wel erg leuk vinden. Fijne feesttdagen !!

Ria, zei

Leuk weer eens een berichtje; en het dorp in een notedop is geweldig! Heel arbeidsintensief, maar wat een leuk resultaat!

marian'ne m zei

Leuk je even te zien en wat een énig cadeau !

((((Zwaaaiii))))...MM

betty prins zei

Jongetjes van twee zijn dol op auto's en treintjes en alles wat daar mee te maken heeft..dit hulpje van Sint heeft heel erg haar best gedaan..(superleuk!!), goed idee van die twee van ons..
Wens je alle goeds en een fijne gezellige familiekerst!

Balsemien zei

Wat een geweldig kado heb je gemaakt boordevol mogelijkheden en toch heerlijk zacht. En wat een uitdagingen heb je erin verwerkt. Heel leuk! Fijn om weer wat van je te lezen en zien...

MoniqueB. zei

Meisje, wat heb je hard gewerkt! Wat een liefde is hier ingegaan, wat een oog voor detail en creatieve oplossingen. Wat zal dat een blij jongetje zijn (en zijn ouders vast ook!)

Anoniem zei

Fijn dat je de deur van blogland even op een kiertje had staan. Konden wij meegenieten van het prachtige autoparadijs.

Monica zei

Wow, wat een super dorp hebben jullie gemaakt, en wat zal de kleine Matti daar blij mee zijn. Ik wens jou en je naasten ook heel fijne en mooie kerstdagen en alvast een goede start in 2015.

Anne zei

Het meeneemdorp heeft veel indruk op me gemaakt en ik ga me er nu ook aan wagen. Hoop dat het drukke leven je toch nog eens ruimte laat voor een blog.