maandag 15 juli 2013

Zie de boerinnekes hun rokskes zwaaien

Hebben jullie ook van die rare afwijkingen? Ik wil bijvoorbeeld altijd dat mensen aan mijn rechterkant lopen/zitten/staan (nee, ik ben niet doof aan mijn linkerkant). En - tot spijt van mijn familie - ben in net een juke box: gooi er een woord in en er komt een (luidkeels gezongen) lied uit.
Vind je niet dat die kwastjes op de bovenste foto net zwaaiende rokjes van dansende dametjes zijn? Ik wel - en ja hoor: gisteren zong ik de hele dag:
"Zie de boerinnekes hun rokskes zwaaien,
Naar achter en naar voor,
Ge ziet er dwarsen door".
(Gelukkig voor mijnheer lheurebleue - die inmiddels gewend is aan dit soort muzikale explosies - enkel binnenshuis.)
Ik maakte de kwastjes met linnen draad en met knoopjes die ik ooit uit een grabbelton kocht. Het voorbeeld zag ik bij Home sweet homemade.
Een van de kwastjes wil ik, vastgehecht aan een sleutelring, naar mijn Verre Zoon sturen die een huis heeft gekocht in zijn Ver Land. Lijkt mij een toepasselijk cadeautje. Voor toekomstige verhuizers liggen er ook al cadeautjes klaar ...

7 opmerkingen:

Anny zei

Oh, ik ben gelukkig niet de enige die af en toe in een toepasselijk lied uitbarst! Leuk idee, die sleutelhangers.

Anoniem zei

yours are so cute! I'm a new follower :)

berthi zei

Prachtig zijn de sleutelhangers, zo kleurrijk, vrolijk en persoonlijk! Een erg leuk cadeautje. Veel mooier dan een duur gekocht cadeau!

Willy zei

Als ik nu ergens een boerinnetje met rok zie zal ik aan dit berichtje met de leuke hangers denken. Het liedje komt dan vanzelf ;)

Marloeskreatief zei

Ik hou wel van die manier die je weergeeft en weer super leuk ,lekker doorgingen ik doe mee

Marina zei

Ja tof idee.
Zing maar luidkeels, heel ontspannen en dat lijken mij ook altijd tevreden mensen. Ik zing ook, heel vals tot ergernis van de kids :)

josé zei

Ik ga het onthouden.Wat een leuk idee.

Maar jij hebt altijd van die leuke ideeën Elisabeth
Liefs José