zaterdag 2 februari 2013

Ballen in de lucht en een Zoen van Valentoen

Even te veel ballen in de lucht - ik trek mij daarom een tijdje terug uit de digitale wereld om mij te beperken tot het Echte Leven. Op de valreep nog wat complimentjes om mensen te verrassen met Valentijn.
In het kader van mijn project Nice You Found Me wil ik de afscheurbare complimentjes her & der in de Wijde Wereld ophangen. En zo wijd moet die wereld niet zijn: het kleinste kamertje volstaat:
Je kan ze natuurlijk ook op je eigen spiegel plakken: wat een verrassing te lezen dat je er goed uit ziet terwijl je net ontevreden was over je ochtendgezicht!
Het idee is niet nieuw - je hebt vast al elders zo'n afscheurbare complimentjes gezien. Mijn niceyoufoundmecomplimentjes kan je hier downloaden: [KLIK] (klik op het pijltje naast het afdrukincoontje).
Geniet van het lengen der dagen, de sneeuwklokjes die zich naar het licht wiebelen en natuurlijk van de gewone dingen van het leven ... 

21 opmerkingen:

aniet67.blogspot.com zei

Sterkte met alles, even een pauze is nooit slecht. Hoofdzaak is dat je het je realiseert dat het even allemaal veel is. Gewoon een stapje minder hard en vooral jezelf niet voorbij lopen.
groetjes,
Anita

marcella zei

en wij verheugen ons (mag ik voor allen spreken?) op je terugkeer in de digitale wereld :)

Marloeskreatief zei

Ja ik ben het met de vorige spreekster eens ,maar als je even pauze houd zal dat nodig zijn dus laad weer lekker op dan zal je vast weer verrassend zijn ,want daar ben je echt goed in lieve groet marloeskreatief

Elizabeth zei

Veel rust en plezier tijdens je vakantie van de digitale wereld.

De scheurkalender is leuk! :)

Pauline Kick, Logement it Foarhûs zei

Even terugtrekken, heel goed om op tijd de stap te nemen, geniet van de rust en neem de ruimte. Bedankt voor de tip van de "scheurkalender"Kan hem goed gebruiken op mijn werk, dus ik ga hem daar ophangen, als er iets begatiefs gebeurt trek ik mij terug en scheur een positief blaadje, en bewaar het goed in mijn hoofd.

Fijn als we straks weer digitaal ontmoeten.

groeten Pauline

Unknown zei

Ik geniet van alles en gun jouw de rust die je nodig hebt
Fijn weekend Tineke
bollies53.blogspot.com

Marina zei

Als het voor jou het beste zo aanvoelt om even rust te moeten nemen, alle respect, doe het goed, neem de tijd die je nodig hebt...en dan kom je maar gezellig weer want ik ga je missen, ik heb het zo met die eigenheid van jou!
Alle liefs van de scheurkalender wens ik je evenzeer toe!

Annelies zei

Neem even rust, maar verdwijn niet helemaal hoor. Dat zou ik jammer vinden.
Ik doe nooit aan Valentijn, want ben de dag ervoor jarig.

ireneinhetatelier zei

Neem de tijd om tot rust te komen en na te denken. Dank je wel voor je mooie scheurkalendertje. Die krijgt een goed plekje! Tot ziens op het blog!

Bertie zei

Geniet van het Echte Leven, je hebt gelijk hoor.
Het idee van de Valentijncomplimentjes neem ik graag over, leuk. De link werkte niet bij mij, maar ik bedenk zelf wel wat.
Groet en veel liefs.

Anoniem zei

Zorg goed voor jezelf.. en hopelijk binnenkort weer terug in Blogland!!

josé zei

Lieve Elisabeth ik hoop dat je wel terug komt, maar neem lekker je rust. En alles wat je nodig hebt. Neem lekker de tijd. Want wat had je vandaag ook weer wat leuks. Jij zit vol leuke dingen heerlijk. Die hoop ik hier niet te missen met tertijd.

Heel veel liefs en tot ziens José

La Maison zei

Heel goed van je, wat afstand nemen kan fijn zijn.
Intussen gaf je wel even leuke links en mooie opmerkingen door.
Hopelijk rust je wat uit.
Zien we terug in de lente?

Liefs
Hermine

Anoniem zei

Wat ontzettend attent van je om te melden dat je er even tussenuit gaat. Ik ben zo'n hork die gewoon even niet in beeld verschijnt als het me boven het hoofd groeit. Ik wens je de energie die nodig is om je werk goed te doen en hopelijk tot snel.

Willy zei

Zelfs een jongleur moet ook op tijd even pauze houden. Groetjes,

Anny zei

Dat vind ik nou zo leuk he, dat nice-you-found-me... en... we wachten geduldig tot je weer terug bent!

betty prins zei

Dank voor je mooie cadeautje, ik print het uit en ga het ook verspreiden. Je wordt zo vrolijk van al die opbeurende en lieve woorden!

Neem jij even je rust, geniet van alles om je heen en als je weer zin hebt (en de energie weer gaat stromen, lente hebben wij nodig), horen wij je...(toch...dit is geen afscheidscadeautje, toch..)!!

Antje uit Urk zei

Heel erg leuk en tot gauw in blogland!
groetjes,

MoniqueB. zei

Het was altijd leerzaam! En uniek. Fijn dat 'we' deel uit mochten maken van je creatieve brein en resultaten.
Geniet ervan! Dat heb je verdiend.

Janny zei

Jij bent ook al even uit de lucht dus. Ja... soms gebeurt er zoveel en heb je je aandacht even nodig voor andere dingen.
Ik moet zeggen dat mijn inspiratie ook beneden peil is om te bloggen. Maar het komt vast en zeker weer terug en dan gaan we er weer tegenaan.
Veel succes met waar je ook maar mee bezig bent.
Janny

Balsemien zei

Hoi Elisabeth, hoe bevalt het blogvrije leven. Kom je toe aan dingen die je fijn vindt?
Zomaar even een groet!