zondag 13 mei 2012

dingetjes op dingetjes geplakt ...

Eerst & vooral wil ik iedereen bedanken voor de bemoedigende woorden bij mijn vorige blog. Eigenlijk hadden die mij moeten aansporen om gezwind verder te gaan met kantbreien maar de werkelijkheid was kennelijk weerbarstiger.
Teveel andere dingen te doen of teveel onduidelijk bezig geweest. Je kent dat wel: van die dagen die ineens voorbij zijn en waarbij je je afvraagt: 'wat heb ik nu eigenlijk gedaan???'. Uren die wegglijden als zandkorrels tussen je vingers.
Ik heb nog wel 'dingetjes op dingetjes geplakt'. Bloemetjes van Pipoos op magneetjes van Tiger. Goed om boodschappenlijstjes in het zicht te hangen of wijze levenslessen ...
Het idee vond ik op de blog van Mollie Makes. Dat is ook een wijze les: waarom een duur tijdschrift kopen als er zoveel gratis op internet te vinden is? Maar ja ...

14 opmerkingen:

Marloeskreatief zei

leuk die magneten,en dat breiwerk komt wel weer gelukkig moeten we niks,en een paar dagen dingen doen die soms aan je voorbij glijden is ook wel eens lekker ,gr marloeskreatief

betty prins zei

Superleuk idee, mooie boodschappenbriefjes...
En wb het tijdschrift..., omdat het er zo mooi eruit ziet en ik het, ondanks de belachelijke prijs, het niet kan laten liggen....

Elizabeth zei

Uren vliegen voorbij, het is gewoon niet eerlijk, :)))

Leuk idee om boodschappenbriefjes op deze te gebruiken en veel interessanter om te lezen. :)

Fijne week.

Ria A.-S. zei

De dingetjes op de dingetjes, zijn heel leuk!
Die gedachte over waarom die dure tijdschriften, heb ik ook geregeld en toch koop ik er af en toe een. Ze zien er zo mooi uit en ik kan er echt van genieten.

Anny zei

Lieve magneetjes. En .. ik ben een echte tijdschriftenfan. Ja, ook van Mollie Makes. Je kunt ze zo lekker mee naar bed nemen... en met de laptop lukt dat toch minder!

Marina zei

Magneetjes, je kan er nooit genoeg van hebben en ze vrolijken soms vervelende lijstje ( met klussen) gelijk op.
Tijdschriften, leuke link, waarom kopen, en toch kan ik er erg van genieten maar deze is hier niet verkrijgbaar, dus is het wel leuk om op het net te kijken.

@nne zei

de magneetjes zijn erg mooi geworden. gewoon dingetjes op dingetjes plakken levert leuke spulletjes op. groetjes, @nne

berthi zei

Tijdschriften kopen? Ja, leuk hoor! Ik heb graag van tijd tot tijd papier in mijn handen, ook al is er nog zoveel op internet te vinden!

Leuk idee die magneetjes!

josé zei

Ik zag hem gisteren bij BRUNA liggen maar vind hem zo duur. Maar de ideeën op internet vinden gratis is natuurlijk geweldig.

Heel leuk geworden.Dit heeft niemand Elizabeth enig toch.Dat is als je het zelf bedenkt.

Fijne dagen. Liefs José

Ateljee de Kraal zei

Hoi,

ik ben al een tijd opzoek naar deze magneetjes, maar ik zie ze in het winkeltje niet staan, misschien kijk ik er over heen, hoor,
groetjes hanneke

Antje uit Urk zei

Leuk die kaartjes en magneetjes!
Heel herkenbaar, tijd die in een onbewaakt ogennblik wegglipt.
En dat breien..vaak valt ineens het kwartje en is ie af voor je het weet! Succes met alles!
lieve groet uit Urk (waar het morgen vlaggetjesdag is)

Het lieve leven... zei

Mijn magneetje hangt op mijn koelkast! Zo leuk, ook helemaal mijn kleur! Dank je wel voor het pakketje, ik ga er zo gelijk aan beginnen.
En wat betreft de tijd...echt zó herkenbaar...ik snap precies wat je bedoelt.
Lieve groet, Petra

inge zei

met onze commentaartjes hoef je niks ...gewoon doen waar je zin in hebt ...en tijd ...als je die prettig benut hebt is dat toch meer als genoeg ...

Janny zei

Dat zijn wel heel schattige magneetjes geworden zo!
Ik ben dol op tijdschriften, eerlijk gezegd. Ik geniet toch echt meer van een mooi blad, dat ik heerlijk overal mee naar toe kan nemen.
Janny