maandag 11 mei 2009

Alfabetjurk

Deze prachtige Alfabetjurken zag ik op {klik}. Het lijkt mij een geschikt 'gewaad' voor Geletterde Vrouwen. Een passende gelegenheid is het galadiner vanavond ter ere van de bekendmaking van de winnaar van de Libris Literatuur Prijs 2009. Wie van de twee vrouwelijke genomineerden - Anna Enquist (Contrapunt) en Charlotte Mutsaers (Koetsier Herfst) - zou het best staan met welke Alfabetjurk?

7 opmerkingen:

Ingrid. zei

Wat een plaatje !!!!
Fijne maandag , groetjes Ingrid.

Annelies zei

Wat een prachtige jurken.
Ik ben zelf een groot liefhebber van Anna Enquist.

Anoniem zei

Ik hoop Anna ,wat een liefdevol prachtdocument heeft zij nagelaten voor haar dochter en voor de muziek ...ik heb het me voor laten lezen terwijl ik zat te vorduren (luisterboek)....erg mooi

charlotte vind ik qua gedachten origineel, maar tot nu toe moeite met haar schrijfstijl ,jammer genoeg....ik vind haar erg origineel en leuk,sprankelend!!

spannend.........groetjes hilly

Anoniem zei

ik denk dat het Dimitri Verhulst allerliefst zou staan ;)

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Anoniem zei

Ja hoor ze heeft het weer voor elkaar !!!

Wat grappig !!
Het zijn er 2 dus allebei 1 voor de troost.
Want er was een andere winnaar hé !!

mm

Balsemien zei

Ja, niet mijn favoriet de uiteindelijke winnaar, maar ja... Beide dames vind ik wel wat hebben. Van Anna Enquist heb ik al een en ander gelezen: ik heb de Goldbergvariaties van Bach op cd en wil deze samen met haar laatste boek gaan lezen. Echt een project op die manier.
Van Mutsaers heb ik eigenlijk alleen Kersebloed gelezen, dus kan ik niet echt over haar werk oordelen. Wel een intrigerende persoonlijkheid!
Fijne avond!

lheurebleue zei

@ingrid: mooi he?
@annelies: ze is het dus niet geworden ...
@hilly: wel mooi dat anna haar verdriet enigszins heeft kunnen wegschrijven.
@marcella: ik zie het al helemaal voor mij!
@mm: toch een mooie troostprijs?
@balsemien: wel leuk dat de Vlaamse prijs, de Gouden Uil, naar een Nederlander is gegaan en de Nederlandse prijs naar een Vlaming ...