donderdag 1 mei 2008

Vrijmarkt


Wat hebben de mensen (inclusief ikzelf) toch veel overbodige spullen. In Utrecht was gisteren straat na straat bezaaid met vereenzaamde borden, vergeelde boeken, verkleurde T-shirts, vergeten speelgoed ... Ik wilde alleen maar kijken maar bezweek toch bij een kraampje met doosjes DMC-garen. Met de twee geborduurde lapjes, opgediept uit een kartonnen doos, kan ik 'ooit' wel eens iets doen.
De kleurige bolletjes perlégaren kocht ik vorige week in Den Haag. Ik zag ze in de etalage van een onduidelijk winkeltje waar klein elektrisch goed en lampen werden verkocht. Ze lagen daar tussen bolletjes wol, beduimelde kaarten, bestek enz.. Ging het slecht met de zaken en had de eigenaar alle kasten en laden uitgezocht om wat extra (luttele) omzet te maken?
Voorlopig hebben een aantal spulletjes een nieuw adres gevonden. Benieuwd of ik de laatste eigenaar zal zijn ...

7 opmerkingen:

Anoniem zei

wat een gezellig gekleurde bolletjes heb je gevonden op de vrijmarkt.
Je gehaakte narcis vind ik ook erg mooi geworden. De meeste bloemen zijn alweer uitgebloeid nu. OP naar de zomerse bloemen.

Anoniem zei

O je hebt je nog ingehouden. heerlijk al die kleurtjes en komt altijd van pas.
Zoveel kleuren perle kom je niet vcaak tegen.

Met DMC gaat het niet zo goed de laatste tijd, kan ik niet begrijpen. Goede kwaliteit garen, ik gebruik het veel.

mm

Anoniem zei

Tegen dit prachtige borduurgaren kan je toch geen nee zeggen!?:-)

Anoniem zei

wat een kleurig geheel. De kleedjes zijn ook leuk, kan me voorstellen dat je je slag hebt geslagen

marcella
http://nuttigenfraai.web-log.nl

Anoniem zei

leuke bolletjes gescoord!

Anoniem zei

Ook ik was erg blij met de DMC op de Utrechtse vrijmarkt. Wel oude (met twee zwarte labels) strengetjes natuurlijk, maar erg goedkoop. Och, je doet er altijd wel iets mee.

lheurebleue zei

@miriam: a! jij hebt ze ook gezien. ik had mij niet gerealiseerd dat het oude waren. maar inderdaad, er komt altijd wel een moment waarop je ze kan gebruiken. zo niet, kan je ze verkopen op de vrijmarkt ;-)