zondag 4 mei 2008

Huwelijksbootjes


Voor de zilveren bruiloft van K & M vouwde ik honderd (100!) papieren bootjes met dubbelzijdig geprint papier. Mijn familieleden zien mij bezig en kijken mij zorgelijk aan. Ze zeggen niets maar in hun ogen lees ik: 'zou alles nog wel goed gaan met haar?'

6 opmerkingen:

Anoniem zei

O, dit is weer zo'n schitterend idee van je!!

MariecusBruyn zei

hahaha, die moet ik mijn vriend laten zien, die zegt dat ik gekke neigingen heb met al mijn bloemen :) Ik vind het fantastisch! Hoe verzin je het joh! Je hebt dat mooi gedaan. Ben benieuwd naar de reactie van het 'bruidspaar'

Anoniem zei

Dat is niet niks, 100.
Zien er goed uit, wat zijn de plannen !!?

mm

lheurebleue zei

@mariecus: het is goed dat men denkt dat je een beetje gek bent, dan hoef je je verder niet meer te bekommeren over hoe de mensen over je denken ;-)
@ mm: het feest was afgelopen zondag. grappig genoeg hadden verschillende mensen onafhankelijk van elkaar het thema 'bootje' genomen. het feest was in een klein kasteeltje waar we met een pondje (bootje!) over de rivier en langs een bloemig lentepad naartoe moesten.

Anoniem zei

ja hoor "gek", plak het etiketje er maar op. Totdat "ze" een bootje mee naar huis mogen nemen, dan is het ineens een geweldig cadeau :)
ik vind ze super leuk!

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Anoniem zei

Eééééééénig dit idee!
Mooi ook in zijn eenvoud en met grote zeggingskracht.