woensdag 4 juni 2008

Kleurenpuzzel

Mijn grannies zijn af. Maar dat is nog maar het halve werk. Nu nog alles aan elkaar haken en alle draadjes instoppen. Ik wil alles verbinden met rood garen en nog een extra rij haken tussen de blokken. Maar eerst even uitvinden hoe ik dat het beste kan doen.
Het is ook een heel gepuzzel om de volgorde te bepalen. En elke keer als ik denk 'nu heb ik het' maar mijn rug omdraai, haalt een of andere vrolijkerd de hele boel weer door elkaar ...
Er is duidelijk nog een lange weg te gaan ...

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Haken van de blokken is 1 ding. Maar het afwerken vergt altijd zoveel tijd. Dat vind ik dan altijd minder leuk. Maar het is een mooi kleuren schema geworden.

Anoniem zei

OOO ja, ik ken dat !!!

OO idd ook zo lopen puzzelen en de duizenden(zo voelt dat) draadjes gelukkig al afgehecht. Toen wilde ik het ook met een rand dichthaken maar vond het niet mooi.
Bij Drops staat een dicht/vast haak techniek.

Maar je hebt een mooie cominatie zo gemaakt.
Leuk met al die kleuren.
Ze zijn goter dan dat ze nu lijken denk ik !?

Ben benieuwd veel plezier.

mm

Anoniem zei

Best nog wat werk, maar het loont de moeite. Je plaid zal prachtig zijn.

Annelies zei

Nog wel wat werk, maar ik vind het altijd heerlijk het aantal losse draadjes te zien slinken.
Heb je het nieuwste blokje van Lynette Anderson al gezien ?

MariecusBruyn zei

Wat ziet dat er nu al reuzeleuk uit! En met elk blokje dat je afhecht en aan een ander blokje vastmaakt, kom je weer een stapje dichter bij een compleet plaid!
Ik wens je veel geduld toe ;)

Anoniem zei

Leuke kleurencombinatie!

lheurebleue zei

iedereen bedankt voor de aanmoediging! die zal ik nodig hebben!

Anoniem zei

Elma heeft nog een tip gegeven bij Berthi voor je !!

mm

lheurebleue zei

@mm: dank voor de tip over de tip van elma ...

Anoniem zei

wat een kleurige haakseltjes. Wel veel werk om dat allemaal vast te haken en af te hechten maar als je iedere dag een paar doet is het niet onoverkomelijk. het ziet er wel heel lief uit met al die mooie kleurtjes

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Corrie zei

Oh wat een enorme klus is dit, ik vind hem prachtig worden, erg leuke vrolijke kleuren heb je gebruikt! Heel veel succes met al het werk dat nu nog moet, maar je krijgt er een prachtige plaid voor terug. Ik heb ooit het geluk gehad er één in een krinloopwinkel te kunnen kopen, maar die is wel erg zwaar, de jouwe ziet er heerlijk licht en luchtig uit.