zondag 1 april 2012

Een merci-ke en een weggevertje / give away

Foto: Wikemedia: odometer rollover
Geef maar toe! Af & toe kijk je toch wel eens naar het aantal volgers op je blog. En als dat getal bijna van twee naar drie cijfers gaat, voelt het een beetje als de kilometerteller in de auto die bijna terug op 0 staat. Ik ben vast niet de enige die wel eens een ommetje maakte om bewust  het cijfer 99.999,9 heel langzaam te zien wegdraaien tot er - toch weer plots - 00.000,0 op de teller staat!
Natuurlijk zegt het aantal volgers niets over de blog zelf. Ik ken juweeltjes waar ik tot de 'happy few' behoor die al dat prachtigs zien en lezen. En er zijn blogs - vaak Amerikaanse - waarvan je je afvraagt wat die honderden, zo niet duizenden lezers daar komen zoeken. Niettemin, mijn bloggershart maakte een sprongetje toen ik ineens 100 volgers bleek te hebben. Dat vraagt om een cadeautje, vind ik. Nummer 100, of beter gezegd, Wilma, stuur je mij je adresgegevens?(*) Dan stuur ik je een vilten visje-in-de-zeebroche met frivolitérandje.
En omdat het niet eerlijk zou zijn enkel een cadeautje aan de nieuwste volger te geven en niet aan aan langjarige 'blogvrienden' organiseer ik een weggevertje/give away. Om te bedanken voor jullie belangstelling en vele, lieve, leuke reacties. Als jullie er niet waren zou het een dooie boel zijn hier en zat ik al die tijd voor mijzelf te schrijven. Merci, merci dus!
Op Paasmaandag verloot ik een vilten vogeltje-in-een-kooitje-broche met frivolitérandje tussen alle volgers en de mensen die reageren op dit bericht (ben je volger en reageer je, heb je dus 2 kansen).
Als het intussen weer mooi weer wordt, kan ik wel niet garanderen dat het vogeltje nog in het kooitje zit. Misschien is het dan wel naar de lentewolken gevlogen ... 
(*) Wilma is echt nummer 100. Toen ik via de volgerslijst haar blog- of emailadres probeerde te vinden, maakte ik mijzelf per ongeluk volger van mijn eigen blog - zijn de bloggerwegen ondoorgrondelijk of ben ik een beetje dom? (En natuurlijk weet ik nu niet hoe ik dat ongedaan moet maken.) Hierdoor werd nummer 100 - Wilma dus - ineens 101. Maar nu weten we dat dat niet waar is ...

24 opmerkingen:

aniet67.blogspot.com zei

Hahaha, wat heerlijk, dat met volgen enzo, ik heb mijzelf ook mijn blog laten volgen, per ongeluk en kan het ook niet ongedaan maken, maar so be it!
Leuk weggevertje heb je gemaakt, zo fijntjes. Laten we hopen dat het vogeltje nog niet uitgevlogen is als je het gaat verloten. Enneh, je blog is heerlijk om te lezen, dus die volgers zegt toch wel iets hoor.
groetjes,
Anita

Marina zei

Gefeliciteerd meid, met je honderd volgers, maar nog veel meer met je blog omdat je ons steeds weet te boeien, geheel je eigen ding doet en je blog daarom net iets anders is dan de andere en hem uniek maakt. Je boeit me keer op keer, dank je wel!

marcella zei

het deurtje van het vogelkooitje heb je netjes dichtgemaakt. Een net meisje dus, de maakster ;) Op oude merklappen zie je ook vaak vogelkooitjes, als het deurtje open stond of als het vogeltje gevlogen was werd dat bepaald niet deugdzaam gevonden. 100 volgers! gefeliciteerd, een mooi aantal, maar we komen hier dan ook graag ;)

La Maison zei

100 volgers is een huis vol, gefeliciteerd!!
En van mij mag die vogel de wijde wereld in hoor, het maakt mij niet uit. Ook zonder vogel vind ik je broche te gek, dus doe ik graag mee.
En wat denk je, volg ik je?

Lieve groet
Hermine

josé zei

Hihi ik sta ook bij mijzelf op de lijst.hoe dit is gekomen ik kan het je niet vertellen.

Maar ik volg je graag, Iedere keer weer wat aparts te vinden,zo leuk om te zien wat je weer heb gemaakt. Ik geniet altijd als ik langs kom. En ik heb ooit een leuk tasje mogen ontvangen van jou. Wat ik nog vaak koester en bekijk zo enig.leuke ontmoeting was dat toen.

Liefs josé Geniet van de honderd en dat er maar vele bij mogen komen.

Marloeskreatief zei

als ik al die leuke reacties lees kom ik er achter dat eenieder zijn eigen volger is geworden door omstandigheden!!!onwetendheid!!!!
ik ook dus HI HI!!!
maar gefeliciteerd wel leuk hoor 100 uh 101 dus,nou ik doe graag mee ,vind je blog fantastisch lees met veel plezier en een glimlach op de lippen gr marloeskreatief

betty prins zei

En terecht, die 100 volgers, jij zorgt geregeld voor een fikse lach of een mooi gedicht, ga zo door....

betty prins zei

En terecht, die 100 volgers, jij zorgt geregeld voor een fikse lach of een mooi gedicht, ga zo door....

berthi zei

Gefeliciteerd met zoveel volgers! Maar volgens mij heb je er echt veel meer dan 100! Ik volg je inmiddels ook al jaren, al heb ik me dan weer niet aangemeld bij de volgers!:-) Zo'n gedoe!:-) Dus, sta ik bij niemand als volger!:-)

Een beetje zielig het vogeltje in het kooitje! Ik zou zeggen, laat hem heerlijk van zijn vrijheid genieten!:-)

Martine zei

Je hebt vast nog meer volgers.
Het is altijd weer een verrassing wat hier te lezen en te zien is.

Elizabeth zei

Gefeliciteerd met je mijlpaal. Waardering geeft altijd een fijn gevoel.

Bertie zei

Je hebt er vast ongemerkt meer dan honderd-en-een, in ieder geval is je bijzondere blog dat meer dan waard!

Willy zei

Ik kom hier graag en dan is volgen een handige manier, anders zou ik maar zo een leuk bericht van je missen en deze gave give away. Zou aan de éne kant willen dat het even minder mooi weer is zodat het vogeltje nog in het kooitje blijft.
Groetjes,

Anny zei

Honderd is wel een mijlpaal he! En volgen is gewoon makkelijk... vroeger toen ik nog niet bij blogger zat was het moeilijk om te reageren.. maaar nu niet meer. Ik doe graag mee met de give-away

Jeanny zei

Gefeliciteerd met de 100 volgers.
Het is een bijzonder mooi weggevertje!!

Unknown zei

je zou nog denken dat het een aprilvis was hé! Waaaaw, wat is 100 een prachtig getal! Proficiat! zonnige groet, Hilde

Anneke Broos zei

Hoi,hoi,ik ben een geruisloze volgster.
ik heb zelf geen blog maar ik kijk iedere dag even of er iets ,,nieuws,,opstaat.
Hartelijke groet,*@nneke*

Mapi zei

Oh wat leuk en wat lief van je.
Ik volg je berichtjes altijd met heel veel plezier.
Doe graag mee.
Fijne week.
Liefs
Mapi

Janny zei

Nou je volgers zijn volkomen terecht. Wat jij ons allemaal laat zien aan creatieve uitspattingen!
Op naar de 200!
Janny

Antje uit Urk zei

Gefeliciteerd met je 100 volgers!
Ik ga niet volgen, dat doe ik niet meer. Maar wat een mooie give away heb je!
groetjes,

Anoniem zei

Gefeliciteerd met de voortgang van je blog. Ik ben een van de volgers - en ik woon in Baieren. Ik hou van handarbeiten en had tussen nederlandes blog gezoekt om de tall te oefenen, toen ik l'heure bleu vond. Ik vind het zo leuk om te lezen en wens je nog vele volgers. Maar laat toch dat arm vogeltje vrij vliegen! Uta

Miamama zei

Maar wat een schoon vogelkooike! Ik ben er helemaal weg van; ik heb sowieso een tik voor vogeltjes en deze zou ik graag bij mij dragen. Mijn eigen l'heure bleue fan-broche!

inge zei

ja voor mij mag het vogeltje uit het kooitje hoor ...dus als ik win neem ik hem vaak mee uit zodat hij toch wat vrijheid heeft ...

Corrie zei

Ben ik nog op tijd, niet te laat en mag ik nog meedoen voor dit schattige vogelkooitje???
Geweldig om zoveel volgers te mogen hebben en natuurlijk kijken we daar allemaal naar. Maar wat een heerlijke nuchtere benadering heb je erbij, ik denk er precies zo over maar leuk is het beslist om de honderd te halen, gefeliciteerd Elizabeth!