zaterdag 4 december 2010

Overuren met dank :( aan de chef planning ...

De Afdeling Geheime Zaken draait weer overuren - de chef planning lijkt maar niet te kunnen leren van de voorbije jaren.
Vorige vrijdag werd ik naar de wolwinkel gestuurd om de fijnste alpaca- en merinowol te kopen voor een arbeidsintentsief breisel, vandaag moest ik door de sneeuwstorm fietsen om stof, garen, lintjes, vilt enz. enz.. te gaan zoeken. En dat terwijl de deadline, morgen klokslag vier uur des namiddags,  angstwekkend dichtbij is.
Onderweg kocht ik nog wat overheerlijke speculaas en keek - tussen de vele sneeuwvlokken door - met een bezorgd oog naar de steile, gladde daken. Als dat morgen maar goed afloopt met die Goede Oude Sint!
Ik ga nu fluks weer aan het werk en wens jullie alvast een hele fijne Sinterklaasavond - als je die viert, tenminste. Ik kan nog niets laten zien - er rust een zwaar embargo op de verwachte resultaten - dus, als je nieuwsgierig bent: come and see next blog!

8 opmerkingen:

Catherine zei

Succes met het vóórzijn van je deadline. Wordt het nachtwerk denk je? Tot morgen, ik ben benieuwd naar je werkstukken.

martine zei

Hoe de chef planning ook z'n best doet.......overuren maken hoort gewoon bij Sint.

Willy zei

Maar goed dat Sint zoveel hulpjes heeft, dan komt het wel in orde.
Fijn Sinterklaasfeest

Anoniem zei

Met heimwee denk ik terug aan Sint's overuren. Knippen, plakken, dichten en plezier en altijd met speculaas van bakker Top. (mijn staatsie). Maar hier maken we het ons ook gezellig hoor.

Anoniem zei

ik kom vast en zeker terug om je Dingen te bewonderen. Veel plezier en succes met de voorbereidingen. Deze hulpsinterklaas moest ook sneeuw en ijs trotseren vandaag ;)

groet, Marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

josé zei

Ik kom terug, ik hoefde geen sneeuw in vandaag.

Hij gaat onze deur voorbij, met dit weer is er geen doorkomen aan. Gelukkig was ik gisteren wezen boodschappen doen. Maar zit wel te prutsen voor de andere oude man. En gelukkig duurt dit nog even.

Maar voor jou zijn het nog over uren, ik ben heel benieuwd, zal wel weer wat moois worden. zoals ik jou ken.


Fijne Sinterklaas met veel plezier !! Liefs José

berthi zei

Ik ben een nieuwsgierig Aagje en kom dus snel terug!

betty zei

Ik hoop dat Sint het gered heeft deze keer! En niet naar Spanje verbannen (hoewel dat misschien niet zo'n gek idee zou zijn...)
Ik zit bij te komen van alle indrukken en wacht rustig op jouw 'dingen