vrijdag 4 december 2009

Mais il est où le soleil?

Een kilometerrijke week: eerst helemaal naar het Noorden, daarna helemaal naar het Zuiden, naar Antwerpen. Daar sprong ik even binnen bij Mais il est où soleil? , een kledingmerk waarvan de naam heel toepasselijk is op een dag als vandaag. De general store is net verhuisd naar een nieuwe pand. Ik was zo verrukt van de leuke interieurdetails dat ik nauwelijks gekeken heb naar de zwierige, stijlvolle rokken, jurken, blouses en mantels. Wat vind je bijvoorbeeld van deze lamp met een kolom van vingerhoeden steunend op een speldenkussen als voet? En met franjes gevormd met naalden die werden vastgezet met kleine kraaltjes?En kijk: een klosje als haakje in het pashokje:Deze foto is jammer genoeg niet helemaal gelukt, maar je kan nog wel zien dat de toonbank een sierband kreeg van kleurige garenklosjes.Ik was dus zo afgeleid dat ik geen kleren heb gepast of gekocht. Dat moet dan maar in de solden/opruiming - dat is ook veel beter voor de portemonnee ...

6 opmerkingen:

Annelies zei

Ik weet het zeker. Ik was net zo afgeleid geweest als jij !
Fijn weekend !

Bertie zei

hè wat leuk, die stedentochtjes. Het Noorden was voor werk - was het Zuiden voor ontspanning? In ieder geval zijn die dingen die je hier laat zien erg leuk. Ik zag eerst helemaal niet dat het vingerhoeden waren. En dat klosje als ophanghaak, geweldig! en praktisch ook.

lheurebleue zei

@annelies: gelukkig was de winkel zowat leeg en kon ik ongestoord rondkijken en foto's nemen ...
@bertie: het Zuiden was idd prive! En ik zou bijna naar de winkel lopen voor een paar ons vingerhoeden ;)

Corrie zei

Eigenlijk ben ik sowieso niet iemand die graag kleding bekijkt in winkels, dus ik zou hier misschien niet eens binnen gegaan zijn en wat had ik dan véél moois gemist! Wat enig allemaal.

betty zei

Dit adres heb ik maar even genoteerd, je weet nooit, antwerpen is toch dichtbij!

berthi zei

Leuk,leuk,leuk!!!!