zondag 6 juli 2008

Zeemeermeisje


Een mooie zeemeermin voor een meisje dat drie jaar wordt.
Een leuk tussendoorwerkje, snel gehaakt met een van deze gratis patronen [klik] en [klik] en [klik] en wat restjes katoen.
En een cadeautje moeten natuurlijk ook mooi verpakt worden.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

wat een supercadeautje, hoe verzin je het? :) Ik denk dat Milena hier heel blij mee is. Zoiets vind je niet in de winkel, geweldig!

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Anoniem zei

superleuk en net zo fris en origineel als je log ,ik ben weer helemaal bij en er zitten weer juweeltjes tussen!! groetjes hilly

Anoniem zei

Wat ontzettend leuk en dat pakpapier, zelf gemaakt?

Anoniem zei

De meermin is een snoepie.
En de verpakking is meesterlijk in zijn eenvoud! Zo te zien zijn het 2(met behulp van de PC?) bedrukte A4-tjes die je aanelkaar hebt genaaid met een recht-op-en-neer-steek, als ik het goed zie.
Je brengt me op ideeën! Thanx!

Anoniem zei

ps ik bel al blij dat ik nederlandse haakbeschrijvingen kan ontcijferen...
hilly

lheurebleue zei

@marcella: en vooral veel leuker om iets zelf te maken;
@hilly: je doet mij blozen! (en waarschijnlijk heb ik hier & daar wel een foutje gemaakt omdat ik het patroon niet begreep);
@betty & saskia: de verpakking is inderdaad zo gemaakt als sakia het beschrijft. en de tekening van de zeemeermin stond 3 jaar geleden op het geboortekaartje.

Anoniem zei

Superleuk cadeautje! Heel origineel. Milena zal deze zeemeermin zeker bewaren. Zeker nu ik lees dat 3 jaar geleden de zeemeermin op het geboortekaartje stond!

Anoniem zei

En ik vind haar leuk!!!
En zó origineel verpakt.

Hoe is het ontvangen !!?;-)

mm