zondag 5 juni 2011

Zomerfeest!

Tussen begin juni en begin juli zijn er 11 jarigen in onze familie. Redenen genoeg voor een zomerfeest, dunkt mij. De dag begon niet erg zomers vanochtend maar ik weigerde een Plan B - Binnenfeest in plaats van Buitenfeest - te overwegen en mailde de gasten met de dringende vraag auto's vol zon uit het Zuiden mee te brengen. En dat hebben ze gedaan ...
We hadden zon bij de koude erwtensoep (bijdrage van een van mijn schoonzussen),
bij het hoofdgerecht (door mijnheer & mevrouw 'l Heure Bleue gekookt, gebraden en gestoofd) ...
en bij de verrukkulukke (zelfgemaakt door moi) chocolade-mango-verjaardagstaart (recept: hier) en aardbeien-met-munt van mijn dochter
Deze week nog de verjaardag van mijn dochter-aan-zee en meneer 'l Heure Bleue (mijn Verre Zoon en ikzelf zijn later deze maand jarig) en dan ga ik - misschien wel met een glas prosecco in de hand - langs jullie blogs zwerven ...

8 opmerkingen:

Anoniem zei

wat ziet dat er heerlijk en feestelijk uit, Elisabeth!
Van harte gefeliciteerd met alle jarigen. Gelukkig viel het weer nog mee. Hier ook, al had mijn tuin wel een beetje meer regen mogen hebben ;)

Marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Janny zei

Nee, hier regende het ook zondag. Maar zaterdag vierden we de verjaardag van onze jongste dochter op de Vinkeveense Plassen. Op een grote boot met zo'n twintig vrienden, met meegenomen drankjes en hapjes etc.
Was heel gezellig en leuk en stralend weer!
Jouw Buitenfeest ziet er ook heel mooi uit! Wat een verrukkullukke taart:-) Ik heb meteen het recept opgeslagen. Gefeliciteerd met alle verjaardagen, al geweest en nog in het verschiet!
Liefs,
Janny

aafke7 zei

Het ziet er super gezellig uit! Delen we toch een beetje in de feestvreugde! Leuk!

Corrie zei

Wat een prachtige foto's van al die heerlijkheden Elizabeth. Genoeg jarigen om je van harte te feliciteren. Ik vind dit ideaal weer, niet te warm, gewoon heerlijk aangenaam buitenweer voor alle gelegenheden.

Bertie zei

gelukwensen voor alle feestvarkens en een zonnige groet uit Zweden van iemand die ook even geen tijd heeft om te bloggen!

berthi zei

Poeh, poeh zeg, je valt om van de vele feesten in één maand tijd!:-) Maar natuurlijk allemaal heel gezellig. Geniet van deze feestmaand die voor jou niet in december valt, maar in juni!:-)

Mapi zei

Wat leuk zeg zoveel verjaardagen.
Fijn dat je zo goed met je familie kan omgaan.
Die taart vind ik het allermooist !
Echt prachtig !
Lieve groet
Mapi

betty prins zei

Ik lees ook even bij en val met mijn neus in de taart, wat een heerlijkheden en zo veel familie, dat is vast super gezellig geweest, weer of geen weer!