donderdag 2 oktober 2008

Mixed Nuts Exhibition

Wat kan je doen met deze vorm?
Als je een kunstenaar bent, heel veel.
Denk eerst zelf even goed na wat je zou doen met zo'n ding van eenvoudig wit textiel. Ga dan de Mixed Nuts Exhibition binnen en verbaas je over zoveel inspiratie, creativiteit en kunstenaarschap. Ik ben zelf het meest gegrepen door de Pieta Nut van Sandra Monat. Hoe ze met een paar lijnen zoveel verdriet kan uitdrukken ...

6 opmerkingen:

Corrie zei

Waar haal je het weer vandaan Elizabeth? Zo mooi is die galery, ik heb echt genoten van de diverse vormen en je hebt gelijk, de Piëta is bijzonder knap gemaakt.
Maar ik vond ook de beer heel erg leuk en de eland en een balletdanseres en nog zoveel meer en ik heb zelfs nog niet alles gezien. Heel erg leuk.

Anoniem zei

Bij mij zou het toch een poppetjes worden, nu ga ik verder kijken.

Anoniem zei

ontzettend goed zeg. Vooral die Moose! Hilarisch om zo'n beest in je huis te hebben.

MariecusBruyn zei

Ongelooflijk wat een variëteit er te zien is! Van barbapapaachtige figuren tot vogels of landschappen. heerlijk op te zien. Zou er zo zelf ook wel ene willen hebben in mijn handen, eens zien wat er dan uit te voorschijn komt :)
Maar de prijzen die ze ervoor vragen! Absurd gewoon...

Anoniem zei

Leuk project!

lheurebleue zei

@corrie: het is echt geweldig om te zien op hoeveel manieren zo'n eenvoudige vorm geinterpreteerd kan worden!
@annita: een Lodewijk misschien???
@astrid: ja, die Moose is ook erg knap!
@mariecus: ga aan de slag!
en over die prijs heb ik ook nagedacht. ik vond het aanvankelijk ook erg duur. maar toen bedacht ik dat het hier om de spanning ambacht-kunst gaat. voor een gebruiksvoorwerp is het veel te duur, maar 250 euro is natuurlijk niet veel voor een kunstwerk. schilderijen en beelden zijn heel wat duurder. maar ja, als je zelf textiele dingen maakt kijk je er op een ambachtelijke wijze naar ...