zaterdag 16 april 2011

365 dagen later

April 2010 was een dramatische maand.  Op 16 april was een groot deel van het Europese luchtverkeer gesloten door vulkaanuitbarstingen onder de IJslandse gletsjer Eyjafjallajökull. Maar veel belangrijker voor ons was dat op die dag Elena geboren moest worden - zeven weken te vroeg omdat haar MaMa acute zwangerschapsvergiftiging had. Vandaag was het feest - we hebben champagne gedronken op de jarige Elena, een klein maar kerngezond, blozend en lachend meisje ....
Bij zo'n gebeurtenis hoort een bijzondere slinger - gemaakt met jute die nog over was van de jute bruiloft van J&A vorig jaar.  De foto is niet erg duidelijk maar voor de letters gebruikte ik liberty- en libertyachtige stoffen.
Elena kan wel een speelgoedwinkel beginnen met de cadeautjes die ze op haar eerste partijtje kreeg. Ik hoop dat ze blij is met de slaappop die ik naaide van een oude pyama van haar MaMa. De pop (foto bovenaan) lijkt een beetje op Elena - die houdt haar armen ook altijd wijd gespreid. En wat zat er in dat andere pakje? Een blousje - dit keer in de juiste maat!
Zonder jullie aansporingen in de reacties op mijn vorige bericht had ik vast niet de moed gehad om te herbeginnen - een dikke merci dus!!!!

14 opmerkingen:

Annelies zei

Wat een lieve pop en wat mag Elena blij zijn met je doorzettingsvermogen.
Van harte gefeliciteerd !

martine zei

Gefeliciteerd en wat een lieve pop heb je gemaakt.
Heerlijk he, zo'n klein meisje om te verwennen.

inge zei

heerlijk dat je hem toch nog maakte , jij een dikke proficiat !!

Anoniem zei

gefeliciteerd met jullie kleine schat. Het bloesje staat vast heel schattig! lief modelletje en een geweldig stofje. Knap van je dat je opnieuw begon. De kleine bloes nog even bewaren, er komt vast op termijn een 'echte' pop voor Elena en dan heeft oma nog een verrassing in de kast ;)

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Marina zei

Gefeliciteerd met je één jarige kleindochter.
Gefeliciteerd met je mooie cadeautjes die je voor haar maakte.
Gefeliciteerd met je doorzettingsvermogen, top dat je het bloesje helemaal opnieuw gemaakt hebt!

Anoniem zei

Jullie hebben gsiteren vast een fijne feestdag gehad. Geniet maar volop van al het moois en goeds om je heen.

aafke7 zei

... soms he? dan wil je ook wel eens oma zijn. Om bloesjes voor de tweede keer te kunnen maken! En slingers... en strandjurkjes en taartjes en popjes en...om aan zachte haartjes te ruiken!

Janny zei

Nog van harte proficiat! Wat zal de slaappop haar dierbaar worden, dat weet ik nu al, want gemaakt van een pyama van haar mamma.
Geniet maar fijn van dat kleine mensje!
Groetjes,
Janny

Willy zei

Eén jaar al weer, van harte gefeliciteerd met Elena. Lief popje, leuk dat je daar een pyamastofje van haar mams voor gebruikte, heel speciaal zo.
Nu heeft ze toch nog een mooi compleet setje van jurk en blouse.
Leuke verjaardagsslinger.
Dank nog voor je mail ;)
Groetjes

Le Patiné zei

Van harte met je meisje.

Groetjes Natasja

Anny zei

Nog van harte gefeliciteerd met de kleine. En..het bloesje is lief geworden hoor. Goed zo!

@nne zei

maak er dit jaar een heerlijke aprilmaand van! lieve groet, @nne

inge zei

gefeliciteerd met de jarige!

betty prins zei

Lieve oma, gefeliciteerd met dit wondertje, dat al een jaar jouw gedachten vult. Kun jij je een leven zonder nog voorstellen...
Wat een pech dat het bloesje te klein was, maar de jurk is een plaatje en goed dat je gewoon opnieuw begonnen bent. Wat zal ze er mooi uitzien in haar blauwe jurk! Uiteraard ook felicitaties voor de opa, mama en papa