dinsdag 27 april 2010

Met welgevallen ...

Kan jij soms ook zo met welgevallen staan kijken naar iets dat je hebt gemaakt? Dat had ik nu met dit babydekentje in ajourpatroon. Ik mag dit zeggen want de verdienste ligt helemaal bij Drops, wat is Alpaca toch een heerlijk zachte wol en wat een lief patroon: echt een babydekentje zoals een babydekentje hoort te zijn. Nu nog het baby-tje erin. Voorlopig gebruikt DD het, verrukt over de zachtheid, zelf in haar ziekenhuisbed. Zo is het ook een beetje een troostdekentje ...

9 opmerkingen:

Kieny The Dutchlady zei

Ben het helemaal met je eens het is een echt babydekentje. Heel lief en mooi.

Bertie zei

ja, dat welgevallen herken ik. Maar dat het allemaal de verdienste van Drops is, ben ik zo vrij te ontkennen! Jij hebt het patroon en materiaal uitgekozen en er met liefde voor je kleinkind en je dochter een prachtig dekentje van gebreid. Dat je er met welgevallen naar kijkt is hélemaal terecht!

lut zei

Een prachtig babydekentje! Ik hoop dat de baby er vlug mag onder slapen.

Anje zei

Wat een lief, mooi breisel is je dekentje geworden. Als dat geen (moeder) omaliefde is......

MoniqueB. zei

Inderdaad, wat een knuffig dekentje!
Lekker zacht en prachtig.

Aralu Dawn zei

Piri !!!!

berthi zei

Een prachtig zacht babydekentje. Heel fijn dat je dochter het nu bij zich heeft, maar het mooiste is als haar baby er snel mogelijk onder mag slapen.

Balsemien zei

Hoi! Wat een lief zacht bebydekentje is het geworden. Lekker dat je dochter het nu al gebruikt kan straks haar dochter er lekker in. Ik hoop dat het goed gaat met beide?

Annelies zei

Wat prachtig gemaakt en wat een mooi schulprandje !