vrijdag 30 april 2010

De prinses mag naar huis!

Toen het lot besliste dat Elena weken te vroeg de warme baarmoeder zou moeten verlaten, stookte een IJslandse god een oude vulkaan flink op zodat die zijn as tot kilometers hoog de lucht in blies en vliegtuigen aan de grond moesten blijven. Zo kon de ooievaar onbelemmerd door de intens blauwe hemel vliegen om zijn spoedbestelling veilig af te leveren.
Vandaag, op koninklijk 30 april, mag de gulzige prinses naar huis en hangen in heel Nederland de vlaggen uit. Ik heb er nog een speciale, uit de eigen vlaggenfabriek, aan toegevoegd.
Welkom thuis prinses Elena!

15 opmerkingen:

martine zei

Wat heerlijk.
Dit zal altijd een heel feestelijke dag voor jullie blijven.

Brechtje zei

Gefeliciteerd met de geboorte van Elena! Ik hoop dat ze een prachtig en rijk leven tegemoet gaat. Met heel veel liefde, geluk en voorspoed. Wil de de felicitaties overbrengen aan de ouders? Wat een prachtige vlag heeft Elena en wat een vreugdevolle dag zal het zijn vandaag!

Bertie zei

O, dat is fijn, zeg! Ik ben blij voor jullie :-)

Annelies zei

Wat goed om te horen en wat een mooie ooievaar !

*Marianne* zei

Goed nieuws! Hopelijk gaat ook alles goed met de moeder.

Je hebt de achtergrond aangepast. Mooi kleurtje :-)

MoniqueB. zei

Wat een goed bericht. Een hele opluchting voor de (groot)ouders.
Dat kleine Elena maar veilig en gezond mag opgroeien tot een gezonde hollandse meid.

MariecusBruyn zei

Fantastisch!
heerlijke dagen zijn dat, het nieuwe leven mee naar huis brengen, het plekje onder de zon om op te groeien, omringd door liefdevolle mensen die liefde strooien en heerlijk warme dekentjes breien.
Geniet met volle teugen!

Anoniem zei

Natuurlijk gaat bij jullie de vlag uit. Wat heerlijk dat Elena nu naar huis mag en in haar eigen kamertje mag voor het eerst. Wat een feest voor haar pappa en mamma en voor jullie natuurlijk. Het is toch weer een zorgje minder ;)

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

berthi zei

Heel mooi dat jullie prinsesje op een feestelijke koninklijke dag naar huis mag. Je hebt ook een prachtige toepasselijke vlag gemaakt. Een mooie herinnering voor later voor Elena.

Anoniem zei

wat een mooi bericht en schitterend quilt.

Veel geluk kleine meisje !!

MM

Balsemien zei

Oh wat heerlijk dat de kleine prinses nu naar huis mag! Mooie vlag heb je gemaakt Elisabeth, ik ben helemaal weg van de fantastische babykrul!
En nu is het hopelijk genieten maar!

Lida zei

Gefeliciteerd met de thuiskomst van dat heerlijke wezentje! Veel geluk en gezondheid voor haar en allen die haar lief hebben! Groetjes
Lida

Jeanny zei

Gefeliciteerd met de geboorte van Elena. Veel geluk !
Mooie quilt hoor !

Kieny The Dutchlady zei

Wat een heerlijk nieuws!

lut zei

Wat een goed nieuws!