donderdag 3 september 2009

Zouden ze het redden?

Ik ben steeds verbaasd als ik zie dat er weer een nieuw tijdschrift is toegevoegd aan het reeds immense assortiment. Je zou denken dat het aantal kopers toch eindig is. Zeker in de huidige Barre Tijden. Maar ik heb de indruk dat Flow het goed doet. En vandaag zag ik nummer 01 van Quilt & Zo liggen. Ik heb het gekocht en er met veel plezier in gekeken. Nieuwsgierig? Op de website kan je zelf in het blad bladeren. Zouden ze het redden?

7 opmerkingen:

Annelies zei

Ook ik heb het blad in huis.Ik hoop dat ze het redden, maar er zijn ook op quiltgebied al redelijk wat tijdschriften.

Balsemien zei

Ik ben benieuwd op welk gebied dit blad zich onderscheidt van bijv. Quiltmania. Ik heb het hier nog nergens gezien... Flow is wel leuk inderdaad!

Tineke zei

Het nieuw quilttijdschrift hmm... ik weet het niet. Over Flow maak ik me geen zorgen, dat is een blijvertje! En wat mij betreft een toppertje! Erg leuk blad.

Guute zei

Ik had er ook al van gehoord maar heb het hier in België nog niet gevonden.

Anoniem zei

Ik heb geen idee of ze het zullen redden. Maar zoals bij elke nieuweling geef ik het een kans. Er zijn inderdaad wel redelijk wat andere quiltbladen.
Dank dat je het even onder de aandacht bracht, ik ga eens kijken of hij hier ook in de winkels ligt.

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Anoniem zei

Lijkt mij een mooi blad en lekker in het Hollands. Heb hem van de week al even digitaal doorgebladerd, maar zag hem nog niet in de winkel toen ik de, weer erg leuke, Anna kocht.

Tsjjjjj, ik blader hier weer even staat mijn geluid HARD !!!

Skrik mij rot joh en zij bijjjjna een lelijk woord !!!;-))

MM

berthi zei

Weer een nieuw blad in de schappen. Ik hoop dat ze het gaan redden.
Prachtige quilts van Mirjam Pet staan in het eerste nummer.

Flow is een schitterend blad. Ik nam er zelfs onlangs een abonnement op!:-) Het is heel vernieuwend en magnifiek uitgevoerd.