woensdag 25 maart 2009

Slapeloos


Weet je waarom vrouwen niet kunnen slapen? Ze hebben teveel ballen ... 't Is te zeggen: ze houden teveel balletjes in de lucht volgens Et cetera. Zij schijft:
{Heb je je ooit afgevraagd hoe het vrouwelijk brein werkt? Dat is nu eindelijk uitgelegd. Het zit zo: wanneer er een beslissing moet worden genomen, of een probleem opgelost, beschikt een man slechts over twee ballen, en deze twee kleine balletjes nemen al zijn gedachten in beslag. Maar vrouwen hebben veel, heel veel ballen. En elk van die ballen stuitert rond als ze nadenkt over wat er gedaan moet worden, welke beslissing genomen moet worden, hoe een probleem op te lossen. Dit is precies de reden waarom vrouwen niet kunnen slapen. Elke nacht weer.
Als je het nog niet heb begrepen, kijk dan eens naar de illustratie hierboven, die maakt alles duidelijk ...
}
Herken je je hierin????
Ik denk wel dat er tegenwoordig ook veel mannen zijn die veel balletjes in de lucht moeten houden ...

13 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi, hoi! Dit logje kreeg ik afgelopen weekeinde als mailtje van een vriendin. Ik vond het wel erg leuk verbeeld. Deels herken ik mijzelf er wel in! Voor alle mannen kan ik niet spreken..., al ken ik er helaas wel een paar die het beeld bevestigen dat in je log geschetst wordt, bah! Gelukkig zijn niet alle mannen zo...

Anoniem zei

heel herkenbaar! als ik zo naar dat plaatje kijk, realiseer ik me dat ikzelf nodig eens wat balletjes overboord moet gooien...

Anoniem zei

Als die balletjes zo in een bepaald tempo gaan, vind ik het heerlijk om nog even te liggen dubben. Ze moeten echter niet op hol slaan, want dan krijg van dat gestuiter ook nog een fikse hoofdpijn.

MoniqueB. zei

Yep, maar een snurkende man naast je helpt ook niet hoor, om te slapen. Hahahaha.
Ik heb inmiddels een vast ritueel die er voor zorgen dat alle balletjes (véél) netjes in de kast gaan zodat ik rustig kan slapen.
Truste...

Anoniem zei

Mijn hoofd is één ballenbak !!

MM

Anoniem zei

ik ben zó relaxed :) en eerlijk gezegd kon ik me ook al niet vinden in het stukje van ene Machteld van Gelder waar Berthi onlangs over schreef.

help, ik ben "anders" :)

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Annelies zei

Oh hemeltje, ik denk dat ik te weinig ballen heb. Ik slaap op het moment dat ik het bed induik.
Ik ben overdag wel altijd bezig. Misschien zijn die ballen s'avonds oververmoeid.

Corrie zei

Ha,ha,ha, ik hou helemaal niet van generaliseren en dat wordt hier wel gedaan, maar ik kan hier wel erg om lachen, vind het erg leuk gevonden en ik ben erg blij dat ik meestal erg goed kan slapen.

lheurebleue zei

@balsemien: een plaatje waarin heel wat te ontdekken valt
@kophieps: overboord gooien die balletjes! we nemen vaak teveel op onze schouders!
@willy: voor mij is een warm bad een goeie manier om alles te vergeten ...
@monique: rituelen hebben is belangrijk om tot rust te komen ...
@MM: dat kan ik mij voorstellen - zo'n grote familie - zoveel projecten & ideeen ...
@marcella: bij mij gaat het met ups & downs: soms teveel denken, soms lekker relaxed. en wees asjeblief vooral heel erg anders!!
@annelies: als ik zie hoeveel jij doet, zijn die ballen 's avonds zeker heel moe! en jij werkt alles ook af - dat scheelt!
@corrie: ik hou eerlijk gezegd ook niet zo van generaliseren maar ik vond het zo'n leuk plaatje!

MariecusBruyn zei

hehe, een gouwe ouwe :)
ik heb hier ooit ook het mannelijke plaatje bijgehad: één balletje, doorheen een rechte buis, en weg :)

Anoniem zei

Wakker liggen , wat is dat ?
Fijn weekeinde , groetjes Ingrid.

Anoniem zei

Ik dacht even dat het aan mijn pc lag, al dat gewiebel en geflikker! Een leuk plaatje, of het overeen komt met mijn hersenpan?? Soms wel en daar geniet ik dan ook van, maar ik slaap nog best. Ik bouw gewoon rustpunten in

Anoniem zei

Heerlijk om, voor de slaap mij meeneemt, nog even zo in het donkerde balletjes laten stuiteren, dan ontstaan de mooiste handwerkideetjes.
Lieve groet Anje.