donderdag 15 maart 2012

De vlag uit voor Mathias!!

De ooievaarbranche lijkt niet te lijden onder de crisis. Baby's worden nog steeds niet per e-mail bezorgd. De ooievaar bracht maandag wel een heel bijzonder pakketje bij mijn dochter-aan-zee. Het kostte heel wat uurtjes hard en pijnlijk labeur voor ze het wonderbaarlijk geschenk in haar armen kon houden. Maar het was meer dan de moeite waard: een klein lief mannetje met de mooie naam Mathias!!
Vreugde (en champagne!) dus in de familie l' Heure Bleue. De vlag die ik eerder voor Elena maakte [klik] werd bovengehaald en aangepast.
Volgens de Chinese astrologie is Mathias geboren in de Konijnmaand van het Draakjaar en wordt hij een knuffeldraakje. Wij hebben 1000 goede wensen uitgesproken boven zijn wieg. En hij mag later alles worden wat hij wil - brandweerman, politieagent, piloot, lantaarnpaallampenverwisselaar, dokter, advocaat, belastingcontroleur, badmeester, onderwijzer, burgemeester van Erps Kwerps, scharensliep, sluiswachter, banketbakker, acteur of minister-president (dat is hetzelfde)- maar een knuffeldraakje lijkt mij wel heel erg leuk! ...

25 opmerkingen:

marcella zei

met al zovele mooie wensen uitgesproken boven het wiegje moet het bijna wel voorspoedig verlopen. Heel veel geluk met Mathias, in de eerste plaats de papa en mama maar natuurlijk ook de opa's en oma's

Bertie/Kophieps zei

Wat fijn dat Mathias geboren is. Hij heeft een mooie naam gekregen. Van harte gelukgewenst!

ireneinhetatelier zei

Gelukkig, alles is nu goed...lieve baby, blije familie. Vele goede wensen voor dit jongetje geboren in et jaar van de Draak. Elk kind is bijzonder, maar deze heeft een bijzonder goed gesternte!

Elizabeth zei

Gefeliciteerd met Mathias!!!!

Anoniem zei

Welkom Mathias!! En heel erg gefeliciteerd met dit mooie nieuwe mensenkind Oma 'l Heure Blue, wat een wonder!! Geef maar een dikke knuffel aan dit minidraakje!!

inge zei

na Hector nu Matthias ... en wat heerlijk een kind met zoveel mogelijkheden en kansen ...dat hij vooral mag zijn wie hij is ... en een knuffeldraakje lijkt mij natuurlijk de mooiste optie ;-)

Annelies zei

Van harte gefeliciteerd met Mathias !

Willy zei

Gefeliciteerd met baby Mathias.
Door de ooievaar nog net voor het broedseizoen afgeleverd.
Groetjes

Martine zei

Gefeliciteerd met je kleinzoon.
Een knuffeldraakje ........... heerlijk.

Marloeskreatief zei

gefeliciteerd wat heerlijk,ik heb een tijd geleden joris de draak gebreid van annita wilschut,misschien leuk voor mathias!!!geniet van dit kleine nieuwe wondertje gr marloeskreatief

Anoniem zei

Hoi Mathias, Welkom in onze wonderlijke wereld.

Anny zei

Zoveel goed wensen... dat moet wel goed gaan. Gefeliciteerd met Mathias.

aniet67.blogspot.com zei

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Mathias en een knuffeldraakje, dat ie een mooi, gelukkig, liefdevol en gezond leven mag krijgen.

betty prins zei

Lieve familie l'heure bleue, de allerbeste wensen voor dit mooie pakketje, door de ooievaar bezorgd!
Heel veel liefde en geluk voor de kleine Mathias en dat hij maar een allerliefst knuffeldraakje mag worden!

Anne zei

Van harte gelukgewenst met het kleinzoontje.

La Maison zei

Gefeliciteerd met de geboorte van Mathias. Opgroeien aan zee en dan ook nog een knuffeldraakje zijn, dit wordt een pracht van een kind.

Lieve groet
Hermine

Marina zei

Heerlijk, gefeliciteerd met dit prachtige knuffeldraakje, en volgens mij ben jij een superoma!

Unknown zei

heerlijk! een kersvers babytje in de familie. proficiat aan gelukkige ouders en superfiere grootouders! En wat een prachtige vlag!

Janny zei

Van harte proficiat met het knuffeldraakje!! Wat zal dat een blij kindje worden met al die goede wensen over hem uit gesproken.
En wat een mooie naam.
Dit wakkert mijn ongeduld alleen maar meer aan:-)
Janny

yarnlot zei

Allerhartelijkst proficiat!!

susana zei

Hi, gefeliciteerd met je kleinzoon!
Via Marloes ben ik op je blog komen neuzen, hartstikke leuk!
Ga je volgen, als het mag,
groetjes Susi

lheurebleue zei

@allen: dank voor alle felicitaties & goede wensen!

lheurebleue zei

@Susana: leuk dat je een volger bent geworden! welkom!

berthi zei

GEFELICITEERD met Mathias! Het kleine knuffeldraakje is inmiddels alweer een week oud. Wat vliegt de tijd! Dus... geniet en knuffel Mathias zo vaak als kan!

Corrie zei

... en een knuffeldraakje zal het worden onder welk gesternte het dan ook geboren zou zijn. Dat komt sowieso door zijn oma. Heel hartelijk gefeliciteerd Elizabeth met dit fantastische jongetje Mathias in de familie.