maandag 29 december 2008

Maandagpost

Maandagpost is meestal leuke post want vaak uit het buitenland. Zo ook vandaag. Kerstwensen van Verre Vrienden en het winter 2009 (!) nummer van SEW Somerset - the art of creative sewing with mixed media. Laat het buiten maar winteren, ik vermaak mij wel ...

8 opmerkingen:

Corrie zei

Wat lijkt me dat een prachtig tijdschrift, ik heb de link even bekeken en er is zóveel moois! Heerlijk dat je je kunt vermaken met zoiets moois en met post van vrienden van verre. Winter is helemaal zo slecht nog niet.

Anoniem zei

Elisabeth, ik heb je link doorgestuurd naar een van mijn quiltvriendinnen. Zij zit ook helemaal op dat "pad". Ik vind dit geweldig om naar de te kijken, zo inspirerend! Ik wens je heel veel winterpret met dit mooie tijdschrift en je fijne post.

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Anoniem zei

Ken dit blad helemaal niet !!
Mooie kunst, past bij jou.
Doet mij denken aan het tasje dat je gemaakt had voor je dochter.

Zéér inspirerend blad !!!

mm

MoniqueB. zei

Post krijgen is heerlijk (bezorgen is ook leuk); ik vind de dingen die ik tot nu toe heb gezien, die jij maakt, echt prachtig en heel knap. Het is nix voor mij, maar jij leeft je helemaal uit.
Ik ben benieuwd hoe het er allemaal uit gaat zien.
Laat het buiten idd maar koud zijn, jij werkt je wel warm.

Anoniem zei

Je steekt mij wel aan, een spannend tijdschrift, ik kende het ook niet! Voor kerst kwam de post wel 'le monde du lea' bezorgen, ik blijf erin kijken! Ook ben ik begonnen met een gek speldenkussenproject, zo probeer ik wat losser te komen van de geijkte paden!

Anoniem zei

Very good!

Anoniem zei

Very rich and interesting articles, good BLOG!

Anoniem zei

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not
fashion jewelry